Hoe pixelen we?

Neem pagina 1 van je patronen. Onder de transparante basisplaat leg je het eerste patroon, waarop de symbolen staan geprint. Deze symbolen verwijzen naar het kleurnummer dat achterop het pixelmatje staat vermeld.

TIP 1: Op de achterkant van elke basisplaat staat een brede pijl. Zorg ervoor dat deze pijl steeds in dezelfde richting (naar links of naar rechts) van het patroon wijst. Als u op een later moment verder werkt, en je jouw plaat ondersteboven legt, dan zal uw afbeelding niet juist zijn!
TIP 2: Het is belangrijk dat uw basisplaat PRECIES op het patroon ligt. Om verschuiving tegen te gaan tijdens het werken kan je werken met een Pixelhobby sjabloon of een magneetplaat.

pixelhobby-accessoires-f-pixelhobby-sjabloon-6263
  
Voor elk symbool op het patroon kijk je welke kleur je moet gebruiken. Dit staat meteen naast het patroon vermeld. Wanneer je de 4 kleuren van het patroon heb geplaatst, schuif dan je basisplaat over het volgende patroon en ga weer aan de slag met de volgende 4 kleuren vermeld naast dit patroon. Ga zo verder tot je plaat volledig vol zit met pixels.

Voor ontwerpen met meer dan één basisplaat, ga je verder met de volgende basisplaat. De patronen volgen elkaar mooi op. Wanneer al je platen gevuld zijn, verschijnt jouw kunstwerk! Bevestig de verschillende platen aan elkaar met behulp van zwaluwstaartjes en eventueel ook tape. Met Pixelhobby lijm kan u dan uw pixelwerk in uw speciale pixelkader bevestigen.

pixelhobby-lijm-43375